• Сподели на:

Нежна шминка за вашата венчавка (Видео)

___

Природната свадбена шминка е повторно многу популарна. Се разбира, тоа не имплицира целосно отсуство на шминка. Главен акцент се става на идеалната, свилена кожа што може да се постигне со тонска основа која треба да биде максимално незабележлива и да ги прикрива недостатоците на кожата. Погледнете како:


Оставете коментар

___