• Сподели на:

Фризури за невести

___

Во претставата на една идна невеста се околу свадбата се знае многу пред да дојде овој ден. Од венчаницата до шминката…сите детали се во главата на жената од многу мала. За да биде совршена секоја невеста има задача да избере нe само венчаница и додатоци, туку и убава фризура. Прашањата се бескрајни – дали косата да биде пуштена или фатена, права или виткана… Свадебената фризура и нејзиниот избор е навистина незаборавен момент од животот, затоа фрлете еден поглед на нашата селекција.

 


Оставете коментар

___