• Сподели на:

Декорации за свадба под шатор

___

Доколку сеуште се надевате на свадба на отворена локација, во тој случај, со оглед на временските услови би било добро да обезбедите шатор кој ќе ја оствари вашата замисла и ќе ви гарантира беспрекорна атмосфера. Шаторите нудат безброј можности за декорација и стилови, и ќе ви овозможат да креирате настан каков што посакувате. Од обвиткани ткаенини, лустери, фенери, до мали светулки. Погледнете ги овие фотографии со креативни идеи.


Оставете коментар

___