Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

ДИ ДЕЈ

10 топ торти за вашата венчавка

Венчавката е една од најважните работи во животот на секој пар. Невестите се особено загрижени за деталите, а тортата е секако една од важните детали.

дали повеќе сакате традиционална бела или можеби некоја необичнаё? Погледнете во нашата галерија, избравме за вас топ 10 торти. Можеби ќе го пронајдете токму она што го барате.

Прочитај

Wall Street

Piaget Altiplano Ultimate го пронајде своето место меѓу светските рекорди, сместувакќи 167 поединечни делови во куќиште длабоко 2 mm без било каков компромис. И...

Fine Living

Во изминатите неколку недели, New York е на насловите во сите вести и весници како град кој е најсилно погоден од корона вирусот… Ситуацијата...

Cotton Club

Долгогодишното лице на брендот Prada, моделот Freja Beha Erichsen, го освои водечкото место во својата нова кампања пред есен 2020…. Фотографирала David Sims, се...

Green Tea

Иноваторите од компанијата Matrix Industries ги слушнаа нашите поплаки и го креираа Juno – уред кој може инстант да ги разлади вашите омилени пијалоци....