• Сподели на:

Откриени мрачните тајни на Гвинет Палтроу

___

Неодамнешните сведочења на познаниците и бившите блиски пријателки откриваат не толку ласкава слика за однесувањето на холивудската ѕвезда во младоста.

Гвинет Палтроу во последно време минува низ турбулентна фаза на озборување за неверствата, а како тоа да не е доволно, наводно почнале на виделина да излегуваат и нејзините “тајни” од  минатото.

Всушност, многумина тврдат дека на 41 – годишната актерка одлично и прилега титулата “најодбивна холивудска ѕвезда”

Во основно училиште, наводно, била умислена и арогантна, но кога родителите ја запишале во приватно средно училиште , станала едноставно – неподнослива.

“Девојките бегаа од неа.Со сите се шегуваше и ги повикуваше на ред поради ефтината облека, килограмите, шминката и момчињата. Мислеше дека е подобра од другите и никој не ја поднесуваше”, откриле пријателите на актерката од тоа време.


Оставете коментар

___