• Сподели на:

Nicolas Cage и официјално стана дедо!

___

Уште еден „Coppola“  дојде на овој свет. Николас Кејџ овој викенд потврди дека официјално станал дедо во вторникот. Неговиот син Вестон Кејџ и неговата жена Даниеле го добиле Луциан Аугустус Копола Кејџ.
Аугустус  доаѓа од дедото на Ник Кејџ, чиво име било Аугуст. 23 годишниот Вестон е син на Николас Кејџ од неговата поранешна врска со Кристина Фултон. Кејџ сега е во брак со неговата трета жена, Алис Ким – нивниот 8-годишен син е крстен Кал Ел – по Супермен!

 


Оставете коментар

___