• Сподели на:

Најубавите долги коси на сите времиња

___

Долгата коса од секогаш е синоним на нескротлива привлечност. Ако сме научиле нешто од Венера Ботичели или портетот на Жизел Бундхен од Ирвинг Пен 1999, е фактот дека една жена  никогаш не треба целосно да се соблече.

Според Јоко Оно и Џон Ленон , љубовта е емоција која расте при одредена нега и внимание  исто како и косата, затоа размислете два пати пред да ја скратите.

Ова се најубавите долги коси кои се појавиле низ историјата и оставиле силно влијание врз развојот на модата и стилот.

 

 


Оставете коментар

___