Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

____celebrity

Анџелина Џоли за Ким Кардашијан: Таа е празноглава жена со низок морал

Холивудската актерка според пишувањето на странските медиуми, огорчена е на Ким бидејки поради своето ерменско потекло пробува да го заштити својот народ во Сирија.

Ким наводно на својот профил на Твитер ги повикала сите луѓе со добра волја да го зачуваат древното ерменско христијанско село кое се наоѓа во Сирија. Меѓутоа, напорите на Ким Кардашијан не се исплатиле, а Анџелина била зачудена како може да се меша во такви деликантни политички прашања. Анџелина смета дека Твитер профилот на оваа ријалити ѕвезда е опасна работа во такви ситуации.

“Што оваа празноглава жена со низок морал си замислува дека е? Нека си се држи до нејзините ријалити емисии!” – изјавила Анџелина, амбасадорка на добра волја на Обединетите Нации.

Прочитај