Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

Fool Moon

Тоа ќе биде втор филм во режија на Бредли Купер по дебито „Ѕвездата е родена“ (A Star is Born) и секако, се очекува со...

Fool Moon

Том Хенкс во неодамнешното интервју изјави дека и тој и режисерот Роберт Земекис платиле многубројни сцени во филмот, бидејќи студиото Парамаунт одбило да ги...

Fool Moon

Студија од 2018 година објавена во „Journal of Personality“ тврди дека нарцисоидна личност лесно може да се препознае по еден детал на лицето –...

Fool Moon

Сигмунд Фројд не само што го смени светот со воведување на психоанализа во општествените науки, туку бил познат и како еден од најголемите бранители...

Fool Moon

Овој редок феномен се повторува на секои две до три години. Секако, не станува збор за Месечината да свети сино, туку за полната Месечина,...

Fool Moon

Стресот стана составен дел од животот – од будење до спиење сме изложени на бројни вознемирувачки ситуации. Но, не реагираме сите на секоја стресна...

Fool Moon

Месечината целосно управува со жените, веруваа античките Грци, кои дури и припишуваа женска плодност и менструален циклус на влијанието на Месечината. Нешто слично мислеле...

Advertisement
Advertisement