• Сподели на:

Природен рецепт од кој веднаш престанува и се ублажува мигрената за само неколку минути

___

Откриен е мошне ефикасен начин како по природен пат д аги смалите болките доколку страдате од мигрена. Со овој природен рецепт можете да ја ублажите силната главоболка.

Потребни Ви се само 3 состојки: вода,исцеден лимон и 2 лажички сол. Сите состојки измешајте ги добро да се стопи солта и испијте ја чашата одеднаш. Почекајте неколку минути.

Знакови со кои можете да утврдите дека овој напиток е за Вас:

Една од 10 особи има проблем со мигрена. Таа спаѓа меѓу една од 20 најчести здравствени проблеми.

Ова се симптомите на мигрена која ќе Ви помогне да процените дали се работи за мигрена и дали би Ви помогнала ,,солената” лимонада:

  • удирање во глава (силна главоболка)
  • гадење
  • повраќање
  • трнење
  • вртоглавица
  • Чувствителност на бучава, мирис или светлина ( или сите одеднаш)
  • Болката не престанува од 2 до 72 часа;


Оставете коментар

___