Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

Совети за Здравје

Чудото на раѓањето: Пред и потоа

Во денешната нежна галерија ќе видите прекрасни комбинации од две фотографии, каде се прикажани мајките и бебињата пред и после нивното раѓање. Во почетокот е стомачето на мама со скапоцениот плод, а после ги гледаме како изгледаат откако малечките се појавиле на бел свет. На некои слики присуствуваат и среќните татковци.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Прочитај

Advertisement