• Сподели на:

За рамен стомак потребна е 21 минута на ден

___

Од опрема доволно е да имате јаже за прескокнување и сунѓер на кој ќе ги правите вежбите.

Дваесетминутното вежбање започнува со вежбите за истегнување.

Изберете вежба за зајакнување на стомачните мускули и менувајте ги вежбите секоја минута со цел да се затегнат сите мускули на телото. Сите стандардни вежби кои ги знаете можат да дојдат во предвид. По седум минути вежбање земете го јажето за прескокнување и со него вежбајте две минути. Сето тоа повторете го уште два пати и пред да забележите сите масни наслаги од стомакот ќе исчезнат.

Flat Belly Exercise for Women: Exercises to Lose Belly Fat for Women: Workout Routine for Women


Оставете коментар

___