• Сподели на:

Вежби за „стомачни“ на вашиот кауч

___

Секогаш постојат оние денови кога едноставно не може да одите до фитнес центарот…Дали поради мрза, лоши временски услови или недостиг на време. Во такви ситуации ви нудиме едно видео во кое ќе видите дека со помош на вашиот тросед или двосед може да направите многу корисни вежби за вашите „стомачни“.


Оставете коментар

___