• Сподели на:

Подобрете го метаболизмот со помош на овие вежби

___

За нашето тело да остане во посакуваната форма, потребно е да го подобриме метаболизмот, како побргу би ги согорувале на калориите.
Овие вежби се одлични, бидејќи се микс од кардио вежби кои ја забрзуваат работата на срцето и поттикнуваат побрзо согорување на калориите и вежби кои ја подобруваат мускулната маса и го истегнуваат телото.
Кардио вежбите се прават без паузи, а секоја трае 1 минута. Откако ќе ги завршите направете едноминутна пауза и продолжете со вежбите за мускули. Секоја вежба повторете ја 15 пати, а помеѓу вежбите правете 30 секунди пауза. Повторете ги сите вежби уште еднаш или два пати.
Потрена ви е подлога за вежбање и тегови од 5 килограми.

Statija gallery photo


Оставете коментар

___