• Сподели на:

Плејлиста за возење велосипед на затворено

___

 

Ако повеќе сакае тренинг во затворено, и имате сосема разбирливи причини за тоа, тогаш ви недостига само добра музика која ќе ги стимулира вашите сетила и ќе ве натера да истраете во вежбањето. Ви препорачуваме плејлиста која е наменета токму за возење велосипед во затворен простор. Уживајте во тренингот!


Оставете коментар

___