• Сподели на:

30 Минути вежби за целотот тело

___

Стопете ги мастите и забрзајте го метаболизмот со овие вежби за целото тело. Правете ги овие вежби секој втор ден во период од 10 недели за да се вратите во форма.


Оставете коментар

___