• Сподели на:

10 вежби за подигнати и секси гради (Видео)

___

Просечните гради тежат од еден до два килограми, а брзината со која тие се “спуштаат” најмногу зависи од генетиката. Поголемите гради по правило побргу се опуштаат од малите. Со редовно вежбање може да ги подигнете градните мускули со што ќе имате загарантирано убаво деколте.

Best Chest Exercises for Women: Lift Breasts Naturally

How to lift your bust naturally with these breast exercises: Bust Boosting 2 Move Workout

Chest and Back Workout

5 Minute Chest Workout with Denise Austin

Women's Chest Exercise: How to do Push-ups Correctly

Easy Chest Exercises to Beat the Bra Bulge

Chest Exercises to Bust Bra Fat | Perfect Form With Ashley Borden

Sexy, Perky Boobs Quickie Workout in Bed w/ Laurel House

Bust Booster Chest Workout - How to Lift Breasts Naturally with Breast Lift Exercises

Pilates Workout Exercise: Breast Stroke


Оставете коментар

___