Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

runway mk

Fool Moon

Долгоочекуваната Мет Гала – најгламурозната модна вечер во календарот – се одржа синоќа. Престижниот настан, одржан во Метрополитен музејот на уметност во Њујорк, собра...

Wall Street

S&P ја потврди висока бонитетна оценка »A« со стабилна среднорочна прогноза Агенцијата за кредитен рејтинг S&P Global Ratings (во продолжение S&P, или агенција), по извршениот редовен годишен преглед, на...

Fool Moon

Премиерата на новиот филм на Ридли Скот „Последниот дуел“ на Филмскиот фестивал во Венеција, исто така, ќе биде запаметена по првото официјално појавување на...

Advertisement