Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

runway mk

Wall Street

Бил Гејтс претставува американски програмер и претприемач одговорен за ко-основање на франшизата Microsoft Corporation, најголемиот софтверски бренд во светот за персонални компјутери… Сепак, Бил...

Fool Moon

Љубовната врска што ги исполнуваше страниците на женските списанија и холивудските извештаи започна во филм. Во 1953 година, 25-годишниот Пол Њуман влегол во канцеларијата...

Fool Moon

И покрај сите квалитети што влијаат на нас да задоволиме некого, примитивните инстинкти не можат да се игнорираат ниту денес, велат научниците. Имено, истражувањето...

Cotton Club

Модната куќа Шанел веќе ја разубави 2021 година со веста дека излегува нова колекција кармини. Од Шанел секогаш очекуваме квалитет, луксуз и вистинска мерка...

Advertisement
Advertisement
Advertisement