Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

runway mk

Cotton Club

Можеби чипката е меч со две острици во модниот свет. При неправилен избор и комбинирање, таа може да ја направи вашата визија евтина и...

____баланс новости и трендови

Суташ млеко, јогурт, сирење, кисело млеко, ајран и детски овошен јогурт, се производите кои се произведени во Скопје и се веќе достапни во Македонија....

____баланс новости и трендови

Стомачните проблеми како надуеност и гасови најчесто се јавуваат како последица од недоволно изџвакана храна како и од одредени намирници богати со јаглехидрати и...

МАМА

Седиш со другарките и слушаш како се жалат: “Велат дека вистинските мажи не исчезнале, туку се покрај вистинските жени. Добро де, јас сум вистинската...

Совети за Здравје

Брзо и безболно… Само оние кои страдаат од херпеси, знаат колку е тоа напорно. Ова сигурно ќе ви помогне. Земете едно парче лук и...

____совети и како да

Тренд, идентитет или уметност? А зошто не трите? Луѓето кои сакаат да направат тетоважа, или веќе се горди сопственици на еден или повеќе цртежи,...

Advertisement
Advertisement
Advertisement