Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

runway mk

ДИ ДЕЈ

Нова година, нова среќа, или поинаку кажано – бидете најшармантната и ослепителна невеста за 2013 –а со свадбените модели на Enzoani. И за да...

____совети и како да

Вечерната шминка за разлика од дневната дава слобода да користиме интензивни бои и конкретно јака шминка. Во оваа статија ќе ги видите актуелните мејкап...

____совети и како да

Секогаш треба да најдете малку време за убавиот и среден изглед на вашите нокти, бидејќи кога добро изгледаат оставаат позитивен впечаток за вашата личност...

____совети и како да

Денес ќе ви понудиме неколку оргинални идеи за тоа како да ја обликувате вашата коса за да изгледате уникатно и модерно. Или пак можеби...