Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

Fine Living

14 генијални идеи како евтино да го декорирате домот

Можеби сè уште сте во онаа фаза од животот кога домот не можете да го уредите по желба како резултат на материјалните средства, односно парите кои можете да ги одвоите за декорирање на домот, но тоа не значи дека самите не можете да придонесете за поубав дом.

14-genijalni-idei-kako-evtino-da-go-dekorirate-domot-01.jpg

Како? Прилично едноставно – со малку труд и неколку генијални идеи.

Еве неколку како предлог:


1. Направете си свој интересен ѕиден часовник

14-genijalni-idei-kako-evtino-da-go-dekorirate-domot-1.jpg

2. Направете интересен светлечки знак

14-genijalni-idei-kako-evtino-da-go-dekorirate-domot-2.jpg

3. Направете си сами постер за да ги украсите белите ѕидови

14-genijalni-idei-kako-evtino-da-go-dekorirate-domot-3.jpg

14-genijalni-idei-kako-evtino-da-go-dekorirate-domot-4.jpg

14-genijalni-idei-kako-evtino-da-go-dekorirate-domot-5.jpg

4. Украсете ги белите едноставни завеси

14-genijalni-idei-kako-evtino-da-go-dekorirate-domot-6.jpg

 

14-genijalni-idei-kako-evtino-da-go-dekorirate-domot-7.jpg

14-genijalni-idei-kako-evtino-da-go-dekorirate-domot-8.jpg

5. Направете интересен декоративен лустер

14-genijalni-idei-kako-evtino-da-go-dekorirate-domot-10.jpg

14-genijalni-idei-kako-evtino-da-go-dekorirate-domot-11.jpg


6. Дајте им позабавен шмек на полиците

14-genijalni-idei-kako-evtino-da-go-dekorirate-domot-12.jpg

7. Додадете интересни реси на постелината

14-genijalni-idei-kako-evtino-da-go-dekorirate-domot-13.jpg

8. Направете си мал личен простор за пресоблекување

14-genijalni-idei-kako-evtino-da-go-dekorirate-domot-14.jpg

9. Направете интересна завеса за кадата

14-genijalni-idei-kako-evtino-da-go-dekorirate-domot-15.jpg

14-genijalni-idei-kako-evtino-da-go-dekorirate-domot-16.jpg

14-genijalni-idei-kako-evtino-da-go-dekorirate-domot-17.JPG

14-genijalni-idei-kako-evtino-da-go-dekorirate-domot-18.JPG

14-genijalni-idei-kako-evtino-da-go-dekorirate-domot-19.jpg


10. Чувајте ги зачините во магнети

14-genijalni-idei-kako-evtino-da-go-dekorirate-domot-20.jpg

11. Направете висечки полици за саксиите

14-genijalni-idei-kako-evtino-da-go-dekorirate-domot-21.jpg

12. Направете си мини кактус градина

14-genijalni-idei-kako-evtino-da-go-dekorirate-domot-22.jpg

13. Направете мали концентрични теписи

14-genijalni-idei-kako-evtino-da-go-dekorirate-domot-23.jpg

14-genijalni-idei-kako-evtino-da-go-dekorirate-domot-25.jpg

 

14-genijalni-idei-kako-evtino-da-go-dekorirate-domot-26.jpg

14-genijalni-idei-kako-evtino-da-go-dekorirate-domot-27.jpg

14. Направете уникатни рамки за слики од шарени лепливи траки

14-genijalni-idei-kako-evtino-da-go-dekorirate-domot-28.jpg

 

Прочитај

ДИ ДЕЈ

Дали сакате да направите нешто оригинално на вашата свадба? Што мислите за мини торти за вашите гости? Свадбената торта обично е во центарот на...

Fool Moon

Коза е млада поп изведувачка од Турција што ја афирмира својата мизика, каде не ако не во Лондон. Синоќа ја објави втората песна работена...

ДИ ДЕЈ

Постојат многу различни модели на венчаници, бидејќи има повеќе типови на невести. Некои сакаат да имаат венчавка од бајќите и согласно на тоа да...

Лице

Кожата во зима станува сува и затоа пролетта е идеално време за да посветите поголема нега. Покрај секојдневната рутина која ја правите, чистење и...