Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

Uncategorized

True Detective – Мини серијалот, кој ќе го промени начинот на кој гледате ТВ

Највисоко рангираниот мини серијал во 2014, кој наиде на моментално прифаќање од страна на публиката, а доби извонредни позитивни критики од сите релевантни светски медиуми, го издвојуваме како задолжителна забава во слободно време, притоа истакнувајќи го маестралното сценарио, режисерската совршеност и неповторливата леснотија во изведбите на Метју Меконахи и Вуди Харлсон.

 

Погледнете го трејлерот и обидете се да не се навлечете…ако успеете да го отфрлите на прва, тука се секогаш “Очајни домаќинки”.

Advertisement
Advertisement

Прочитај