• Сподели на:

Како моливчето за очи да не ви се растече во текот на целиот ден? (видео)

___

Дали моливечето за очи во првите неколку часа изгледа подеднакво убаво како во моментот кога сте го ставиле, а веќе во следните почнува да се размачкува кон веѓите и образите?

kako-molivceto-za-oci-da-ne-vi-se-rastece-vo-tekot-na-celiot-den-1.jpg

Верувајте ова им се случува речиси на сите. Дури и скапите моливчиња за очи за кои нивните производители тврдат дека воопшто нема никаква можност за нивно „разлевање“, штом ги купите ќе сфатите, па и дека не биле баш во право.

Тајната за тоа како моливчето да остане онаму каде сте го ставиле, а не низ целото лице, се крие во начинот на неговото нанесување.

Следното видео ќе ви покаже како да го направите тоа и да ѝ кажете збогум на размачканата шминка.


Оставете коментар

___