Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

Uncategorized

Како изгледа еден типичен дом во различни земји од светот?

Често кога гледаме странски филмови забележуваме неверојатно прекрасни куќи, а во списанијата совршен ентериер по кој често сонуваме.

kako-izgleda-eden-tipicen-dom-vo-razlicni-zemji-od-svetot-01.jpg

Но, една работа е да ги гледаме домовите на екран и по страниците од списанијата за декор, а друго е да ја погледнеме реалноста.

Како навистина изгледаат типичните домови низ различни земји?

Јапонија

kako-izgleda-eden-tipicen-dom-vo-razlicni-zemji-od-svetot-1.jpg

kako-izgleda-eden-tipicen-dom-vo-razlicni-zemji-od-svetot-2.jpg

kako-izgleda-eden-tipicen-dom-vo-razlicni-zemji-od-svetot-3.jpg

Шпанија

kako-izgleda-eden-tipicen-dom-vo-razlicni-zemji-od-svetot-4.jpg

kako-izgleda-eden-tipicen-dom-vo-razlicni-zemji-od-svetot-5.jpg

Шведска

kako-izgleda-eden-tipicen-dom-vo-razlicni-zemji-od-svetot-7.jpg

kako-izgleda-eden-tipicen-dom-vo-razlicni-zemji-od-svetot-8.jpg

kako-izgleda-eden-tipicen-dom-vo-razlicni-zemji-od-svetot-9.jpg

kako-izgleda-eden-tipicen-dom-vo-razlicni-zemji-od-svetot-10.jpg

Велика Британија

kako-izgleda-eden-tipicen-dom-vo-razlicni-zemji-od-svetot-11.jpg

kako-izgleda-eden-tipicen-dom-vo-razlicni-zemji-od-svetot-12.jpg

kako-izgleda-eden-tipicen-dom-vo-razlicni-zemji-od-svetot-13.jpg

Јужна Кореја

kako-izgleda-eden-tipicen-dom-vo-razlicni-zemji-od-svetot-14.jpg

kako-izgleda-eden-tipicen-dom-vo-razlicni-zemji-od-svetot-15.jpg

kako-izgleda-eden-tipicen-dom-vo-razlicni-zemji-od-svetot-16.jpg

Австралија

kako-izgleda-eden-tipicen-dom-vo-razlicni-zemji-od-svetot-17.jpg

kako-izgleda-eden-tipicen-dom-vo-razlicni-zemji-od-svetot-18.jpg

Индија

kako-izgleda-eden-tipicen-dom-vo-razlicni-zemji-od-svetot-19.jpg

kako-izgleda-eden-tipicen-dom-vo-razlicni-zemji-od-svetot-20.jpg

Куба

kako-izgleda-eden-tipicen-dom-vo-razlicni-zemji-od-svetot-21.jpg

kako-izgleda-eden-tipicen-dom-vo-razlicni-zemji-od-svetot-22.jpg

 

kako-izgleda-eden-tipicen-dom-vo-razlicni-zemji-od-svetot-23.jpg

Америка

kako-izgleda-eden-tipicen-dom-vo-razlicni-zemji-od-svetot-24.jpg

kako-izgleda-eden-tipicen-dom-vo-razlicni-zemji-od-svetot-25.jpg

kako-izgleda-eden-tipicen-dom-vo-razlicni-zemji-od-svetot-26.jpg

 

Прочитај

Uncategorized

2 октомври е најголемиот државен празник на Република Гвинеја. На овој ден, Гвинеја ја прославува независноста од Франција. 2018 е важна година, бидејќи токму...

Совети за Секс и Врска

Ја љубам мојата сопруга и не се срамам да го покажам тоа. Ја сакам наутро, кога е без грам шминка, сонлива и со коса која...

Лице

Сите знаеме дека маскарата не би требало да ја користиме подолго од 6 месеци, колку и да е во добра состојба, а пудрата не...

Совети за Фитнес

Младата студентка Алис Лајвинг пред само година дена се одлучила да живее здраво и со таа одлука се трансформирала во фитнес кралица. Алис имала...