Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

____совети за врска

Не би погодиле што највеќе ги нервира жените, а што мажите

Иако во повеќето случаи можете да процените што на вашиот партнер му ги подигнува нервите и многу добро знаете што е тоа што вас ве нервира, некои работи, навидум едноставни, никогаш не би ви паднале на памет.

Вистински парови откриле со што партнерите најмногу ги нервираат. Некои работи се очигледни, но некои се навистина, во најмала рака, чудни.

Жените го навеле следново:

Сеуште, и покрај приговорите на жените, го оставаат капакот во тоалетот подигнат.

Се жали дека нема ништо во фрижидерот, а никогаш не погледнува подалеку од првиот ред.

Поштата ја остава насекаде, на маса, на полици и покрај тоа што има јасно предвидено место за тоа во дневната соба.

Валканите садови ги остава во мијалникот, наместо да ги стави во машината за миење.

Остава влажни пешкири во бањата, наместо да ги префрли на радијатор или некаде да се сушат.

Кога тој е болен, полош е од дете.

Ги остава валканите алишта на кошницата во бањата, наместо внатре во кошницата.

Тој е господар на далечинскиот управувач.

Често не е расположен за разговор.

 

Мажите пак ги иритира следново:

Ме исфрла од креветот кога ‘рчам.

Сите фиоки и врати кои ќе ги отвори, ги остава отворени или полу затворени.

Сите светла во куќата светат и никогаш не ги гаси.

Со недели се распакува по враќање од пат.

Се обидува да води сериозни разговори, додека гледам натпревар.

Премногу се грижи.

Премногу долго се тушира.

Прочитај

Wall Street

Piaget Altiplano Ultimate го пронајде своето место меѓу светските рекорди, сместувакќи 167 поединечни делови во куќиште длабоко 2 mm без било каков компромис. И...

Fine Living

Во изминатите неколку недели, New York е на насловите во сите вести и весници како град кој е најсилно погоден од корона вирусот… Ситуацијата...

Cotton Club

Долгогодишното лице на брендот Prada, моделот Freja Beha Erichsen, го освои водечкото место во својата нова кампања пред есен 2020…. Фотографирала David Sims, се...

Green Tea

Иноваторите од компанијата Matrix Industries ги слушнаа нашите поплаки и го креираа Juno – уред кој може инстант да ги разлади вашите омилени пијалоци....