• Сподели на:

Еве како да го натерате да полуди по вас!

___

Не постои жена која не посакува момчето со кое е во врска да биде лудо заљубено во неа. Како да направите тој да биде луд по вас? Не е толку тешко да го натерате вашето момче да биде лудо вљубено во вас, потребно е само трпение и време. Еве неколку начини како да го сторите тоа.

Покажете му ја вашата независност

Најпрво од сè, мора да му ја покажете вашата независност. Многу е важно да му покажете на вашето момче колку силна жена сте вие. Мажите имаат тенденција да бидат посебно заведувани од оние жени кои се независни.

Не бидете паразит

Ако константно сте „залепени” до вашето момче и го следите секој негов чекор, тоа ќе направи тој да почне да се „гуши” од вашето присуство. Важно е  да му оставите простор за себе.

Не го преземајте неговото место

Колку и да зборуваме за еднаквоста, сепак постојат нешта кои не треба женското да ги прави, кога се работи за силна љубовна врска. Некои улоги сепак се делат на машки и женски и затоа треба да му дозволите во одредени ситуации тој да ја покаже својата машкост. Треба да бидете благодарни кога вашето момче сака да ви помогне на каков и да е начин.

Уживајте во животот

Ако секогаш сте нерасположени и изгледате депресивно и тажно, тогаш не очекувајте да бидете привлечна за некого.

Дајте му ја вашата поддршка

Без разлика колку некои мажи се силни, постојат периоди во животот кога секому му е потребна поддршка. Кога ќе видите дека на вашето момче му е потребна поддршка, бидете до него и помогнете му.

Бидете секогаш убава

Многу жени кога се во долга и сериозна врска се задоволуваат со едноставноста во нивниот изглед, бидејќи веќе го добиле својот маж. Но не смеете да го запуштите вашиот изглед. Ако сте посетувале фризер пред тој да ве запознае, тогаш продолжете да го правите тоа. Ако сте биле паметни кога сте се запознале, останете такви!


Оставете коментар

___