• Сподели на:

Четири трикови кои мажите ги користат за тестирање на партнерката

___

Доколку мислите дека смо вие сте таа која постојано го скенира однесувањето на партнерот, бидете сигурни дека и тој испраќа рендгенски знаци во ваша насока.

Се потсетува на поранешната девојка – Дали понекогаш спомнува за некоја од бившите девојки и за некој баш “симпатичен” гаф кој таа го направила со неговите родители? Ако одговорот е “да”, јасно ви е дека ја тестира вашата љубомора, а воедно ви става на знаење дека семајството е важна работа.

Испитува колку сте љубезни – Мажите често сакаат да видат колку сте љубезни или трпеливи. Најлесно е да ги проверат вашите потенцијали во ресторан. Затоа бидете љубезни со персоналот (насмевка), или пак доколку ви предложи тој да ја плати сметката, не заборавајте да му се заблагодарите.

Ве прашува за работата – Не ли по малку чудно ако често ве прашува како се согласувате со колегите или дали имате некои проблеми во комуникацијата со претпоставените. Тој сака да провери дали сте конфликтна личност или имате проблеми со авторитеот.

Ви предлага нешто необично – Кога ќе ви предложи да одите на некое чудно место, на планинарење или пак да скокате банџи, сака да види колку сте отворени за авантура и нови искуства.


Оставете коментар

___