• Сподели на:

5 реченици кои сака да ги слушне буквално секој маж

___

Мажите најчесто коментираат дека жените многу зборуваат. Ама, постојат реченици кои секој од нив без исклучок сака да ги слушнe и им значи.

Дознајте кои се петте фамозни реченици…

Се гордеам со тебе.

Мажите сакаат да слушнат пофалби за своите достигнувања, но тоа никогаш нема јавно да го признаат. Малата пофалба нема да ве чини ништо, а нив и те како ќе им значи.

Фала.

Ако после хаотичниот работен ден, кога ќе дојдете дома на масата ве чека ручек, цвеќе или измиени садови, тој заслужува едно искрено “фала”, иако е сосема нормално понекогаш домашните задачи да ги прават и тие. Веројатно и вие би сакале да чуете како тој ви вика “фала” за сѐ што правите.

Во 8 часот се чекаме таму и таму.

Не дека секогаш жената треба да превземе иницијатива за состанок, но убаво е и тоа понекогаш да се случи. Мажите сметаат дека тоа е секси и не постои таков што нема со тоа да се согласи.

Мислам дека онаа таму те мерка.

Мажите сакаат да почувствуваат мала доза на љубомора кај својата партнерка, но со љубомората морате внимателно зашто многу лесно можете да претерате. Малата и умерена љубомора ќе ја зајакне неговата самодоверба, а со тоа ќе му покажете дека сте среќни што тој е ваш.

Mислам дека би требало…

Иако веќе не сме деца, убаво е од време на време да почувствувате дека некој се грижи за вас и да ви кажува дека нешто треба да направите. Секако, не секогаш.


Оставете коментар

___