• Сподели на:

Везени фармерки – Нов тексас тренд

___

Се мислите како да го подновите вашиот стил? Зошто да не започнете со пар везени фармерки?
На почетокот ваквите модели везени фармерки беа микро-тренд, односно не беа целосно прифатени од модната индустрија. Но, со текот на годините и промените кои се случуваат во модниот свет тие станаа нераскинлив дел од линиите на сите познати компании вклучувајќи ги и Гучи.
Знаеме дека можеби е сé уште рано за долги фармерки со оглед на тоа што температурите се високи, но разгледајте ја галеријата и почнете да размислувате за вашиот есенски плакар затоа што есента ни е зад пети.

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

 


Оставете коментар

___