Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

Cotton Club

Stradivarius Ви препорачува: Природен изглед за потопло време

Во својата нова колекција за претстојната сезона пролет-лето 2014, Stradivarius понуди одлични модни комбинации кои од една страна делуваат доста природно, но во исто време се и ултра стилизирани и трендовски. Sheila Márquez Ви ги претставува клучните парчиња на овој бренд за деновите што доаѓаат.

Прочитај