• Сподели на:

Стилски модни предлози за лето 2014.

___

Секогаш го чекаме летото со огромна возбуда, бидејќи знаеме дека тоа ги враќа назад во игра долгите свилени фустани, алкохолните коктели на плажа и сламениот шешир….ммм, раскош. И бидејќи сме практични девојки, сакаме да сме сигурни дека сите набавки ќе ги направиме пред претстојната сезона. Затоа решивме да си повториме неколку од најпознатите стилски модни предлози за лето 2014.


Оставете коментар

___