• Сподели на:

Стил на денот: Елеци од крзно

___

Ние гарантираме дека со вклучувањето на еден крзнен елек во вашата гардероба не само што ќе ги исполните критериумите за атрактивен стил, но ќе се чувствувате и мошне удобно.

Да, крзнените елеци се страшно актуелни оваа сезона. И најубавото е што имате голема слобода на избор на модели и начини на нивно комбинирање.

Во однос на боите, црната, кафеавата, бежовата, сивата, кремавата и белата си остануваат хит бои и оваа сезона.


Оставете коментар

___