• Сподели на:

Револуција на апостолките: нов хит за ова лето!

___

За сите оние кои сакаат да одат боси по трева, една американска компанија нуди апостолки со трева.

Апостолките од компанијата Firebox се обложени со вештачка трева која ви дава впечаток дека одите по штотуку покосена ливада.

Апостолките се наменете особено за луѓето кои живеат во градовите, а се големи љубители на природата. Постојат во машка и женска верзија и чинат 38,19 долари. На оние на кои им се чини дека оваа цена е превисока, секогаш можат да претрчаат до најблискиот парк и да се прошетаат боси по тревата, под услов да нема табла која предупредува дека е забрането да се движите по зелените површини.

New Eco Shoes - Grass Flip Flops!


Оставете коментар

___