• Сподели на:

Подновете се: 10 летни парчиња облека кои можете да ги направите сами

___

Топлите денови се пред нас и веќе сите се расоблековме во омилените шорцеви, фустани, маички и сандали.

podnovete-se-10-letni-parcinja-obleka-koi-mozete-da-gi-napravite-sami-001_copy.jpg

Со доаѓањето на жешките денови и високите температури, како што ја вадите летната гардероба, сфаќате што ви недостасува.

Наместо да се фрлите во потрага по нова облека и трошење пари, проверете дали можете нешто да направите сами.

10 примери и идеи:

podnovete-se-10-letni-parcinja-obleka-koi-mozete-da-gi-napravite-sami-1.jpg

 

 

podnovete-se-10-letni-parcinja-obleka-koi-mozete-da-gi-napravite-sami-2.jpg

podnovete-se-10-letni-parcinja-obleka-koi-mozete-da-gi-napravite-sami-3.jpg

podnovete-se-10-letni-parcinja-obleka-koi-mozete-da-gi-napravite-sami-4.jpg

podnovete-se-10-letni-parcinja-obleka-koi-mozete-da-gi-napravite-sami-5.jpg

podnovete-se-10-letni-parcinja-obleka-koi-mozete-da-gi-napravite-sami-6.jpg

podnovete-se-10-letni-parcinja-obleka-koi-mozete-da-gi-napravite-sami-07.jpg

podnovete-se-10-letni-parcinja-obleka-koi-mozete-da-gi-napravite-sami-08.jpg

podnovete-se-10-letni-parcinja-obleka-koi-mozete-da-gi-napravite-sami-9.jpg


Оставете коментар

___