• Сподели на:

Подготвени да се повозите: Топ 15 Нови моторџиски јакни

___

Моторџиските јакни може да се каже дека се главна гардероба на милениумот. Дизајнерите се многу креативни во овој поглед. Од нитни, отпечатоци, и разни додатоци, моторџиските јакни се транзиција од Hells Angels во обични и слатки.
Еве ги првите 15 мото-јакни за оваа сезона.


Оставете коментар

___