• Сподели на:

Освежете ги старите џемпери (Видео)

___

Бидете креативни и освежете ги старите џемпери пред да одлучите да ги подарите или фрлите. Ви нудиме едно одлично видео од youtube каналот во кое шармантната Андреа преобразува три џемпери. Ќе имате потреба од неколку работи, боја за текстил, нитни, пластични звездички, и стара блуза.


Оставете коментар

___