• Сподели на:

Нова графити техника на боење на косата (фото)

___

Нема правилно или погрешно кога станува збор за изгледот на косата, постои само експресија.

Nova-grafiti-tehnika-na-boenje-na-kosata-01.jpg

Ова е мотото по кое се води Џанин Кер, стилист која самата ги изработува шаблоните, со чија помош ги изведува неверојатните боења на косата на клиентите.

Новата техника на боење е иновативна, а резултатот неверојатен – геометриски форми, сенчење, живи психоделични бои и прекрасни цветови.

Косата изгледа буквално како подвижна уметничка слика.

Дали би се осмелиле да носите некоја ваква фризура?


Оставете коментар

___