• Сподели на:

Нова CESARE PACIOTTI кампања за лето 2016

___

Nova Cesare Paciotti kampanja za leto

Брендот Cesare Paciotti, нам ни ја претстави својата летна кампања за оваа сезона…

Улогите на главните ликови, или протагонисти, беа дадени на моделите Astrid Eiki и Edvardu Vajlding. Тие на совршен начин ни ги претаставија новите додоатоци и чанти на овој бренд, кои се олицетвореие на италијанскиот луксуз и квалитет на изработка. Со гламурозни детали и стил, моделот дуо- поставен за фотографии и ни ги претстави нас како совемена и модерна убавина, која е главна карактеристика на луѓето кои во ниту еден момент не дозволуваат да изгледаат лошо, во било кое време од денот.

 


Оставете коментар

___