• Сподели на:

Нејзино ново изненадување: Облини кои буквално одземаат здив

___

Ешли Греам, познат плус сајз модел е голем промотор на женските облини. Критиките кои се за тоа дека големи модели се “несоодветни” лица на  модата стануваат се  потивки , а убава бринета тера по свое. За нејзините фанови подготви нова колекција на долна облека.

Промовирање на покрупни модели ги наведува луѓето да сфатат дека женската убавина има неколку форми и дека не е убаво само она што е тенко.

Понудата за алишта на крупни дами станува се поголема, а Ешли дава свој мал допринос за нејзина реализација.

Модата навистина е спремна за ваков тип на модели, а тоа го потврдува листата на крупни модели кои работат за познатите “Харперс Базар”, “Елл”, “Еванс”, “Hanes”.


Оставете коментар

___