Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

Cotton Club

Модерни номади

Модните критичари го објаснуваат овој тренд како „судир на две култури“. Неговите следбенички се обвиткуваат со сувенири кои ги имаат набавено на патувањата ширум светот, додавајќи му на својот стил сѐ што ќе донесат од надвор– од Зулу пердуви до амазонски бразлетни на мускулите. А, како изгледа финалниот производ? Погледнете во нашата галерија.

1

2

3

4

5

 

Advertisement
Advertisement

Прочитај

Fool Moon

Култната југословенска телевизиска серија „Отпишани“ е една од оние што ја обележаа српската кинематографија. Снимена е во 1974 година, а поради огромната популарност, две...

Cotton Club

Иницијатива на брендот за подобра иднина. Томи Хилфигер најавува глобална кампања „Moving Forward Together“ за есенва 2020 година и ги повикува љубителите на брендот...

Fool Moon

Името на австрискиот Евреин Симон Визентал стана познато ширум светот како синоним за фаќање и казнување на нацистите, дури и неколку децении по завршувањето...

Wall Street

Ана Винтур е британско-американска новинарка и уредничка, позната по нејзината улога како главен уредник на магазинот „Vogue“ од 1988 година. Со препознатливите знаци на...