Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

Cotton Club

Модерни есенски капути

Пристигнаа ладните есенски денови, а во вашиот ормар се уште ве чека оној стариот капут од пред неколку сезони. Доколку сакате да се подновите и да внесете свежина во вашиот стил, да бидете во чекор со најновите трендови, а додека пак се движите во вашиот град да не останете незабележани, погледнете ги тренди капутите со кои ќе оставите силен впечаток во очите вашата околината.

Прочитај

Four Seasons

Јахтата Futura има хибридни мотори, надворешно стакло и форма на риба, заедно со многу други технологии кои ја хранат неговата одржливост… Најновиот концепт на...

Green Tea

Michael Korsго претставува најновиот машки мирис во својата колекција Extreme… Оваа линија веќе има Extreme Blue, Extreme Night, Extreme Rush, Extreme Speed, додека најновата...

Cotton Club

Со доаѓањето на Дејвид Церато во компанијата пред пет години, марката Montblanc за многу кратко време ја смени својата поделба за часовници… Префрлувајќи го...

Wall Street

Станува збор за Hanoi Golden Lake Нotel, кој е наречен така единствено заради навистина специфична причина. Според наводите, оваа 25-катна зграда е покриена со...