• Сподели на:

Металикот е во тренд

___

Интересен тренд на металик боите завладеа со модните писти, ветувајќи една смела и ефектна стилска приказна!

Металик матерјалите и боите, ги вклучуваат не само матерјалите кои се прелеваат, туку многу, многу светки, сребро, злато, и воопшто се што подсетува на метал.

Металик матерјалите се доволно ефектни сами по себе, па не бараат богати аксесоари, туку неутрални, смирени бои како белата, бежовата и сивата.


Оставете коментар

___