• Сподели на:

Кожните панталони се ин!

___

Кожните панталони се must-have за оваа сезона!

Можете да ги носите во дневна варијанта, но одлични се и за вечерно излегување. Комбинирајте ги со нешто плетено, а можете и со некои класични парчиња како кошули или сакоа. Сепак, оваа сезона, освен моделите со тесни ногавици какви што се носеа и претходните години, модерни се и кратки, широки модели, како и оние кои се врзуваат околу струкот како тренерки.

 


Оставете коментар

___