Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

Cotton Club

Костими за капење

Сезоната на костимите за капење започна. Назад низ времето ова мало парче облека било создадено од многу конзервативни елементи, на пример во 19- од , и почетокот на 20-от век, костимот за капење комплетно го покривал целото тело, првите промени се случуваат, во дваесеттите  години на минатиот век, кога почнува да се покажува повеќе кожа кога станува збор за костим за капење , се до големата револуција на костимите за капење во 1946 година, кога се појавува бикинито, кое ги сокрило луѓето со конзервативни размислувања.  Своето место бикинито комплетно го наоѓа во раните 60-ти  години на минатиот век, кога луѓето комплетно  се ослободуваат од своите конзервативни  размислувања во однос на него. Оваа сезона не постојат правила каков модел и боја треба да одберете , за да се чувствувате убаво во костимот за капење, тоа е индивидуален печат кој сами треба да го создадете. Затоа дами во прилог ви доставуваме фотографии од најинтересните парчиња, одберете го својот фаворит за ова лето, и измамите некоја воздишка.

Прочитај

Wall Street

Piaget Altiplano Ultimate го пронајде своето место меѓу светските рекорди, сместувакќи 167 поединечни делови во куќиште длабоко 2 mm без било каков компромис. И...

Fine Living

Во изминатите неколку недели, New York е на насловите во сите вести и весници како град кој е најсилно погоден од корона вирусот… Ситуацијата...

Cotton Club

Долгогодишното лице на брендот Prada, моделот Freja Beha Erichsen, го освои водечкото место во својата нова кампања пред есен 2020…. Фотографирала David Sims, се...

Green Tea

Иноваторите од компанијата Matrix Industries ги слушнаа нашите поплаки и го креираа Juno – уред кој може инстант да ги разлади вашите омилени пијалоци....