Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

Cotton Club

Карираните панталони се IN

Оваа сезона инвестирајте во парчиња од твид, волна и, евентуално, кашмир. Сигурно ќе ги носите неколку сезони па се исплати да дадете некој денар плус.

Предноста на пантолоните од волна е тоа што им прилегаат речиси на сите облици на телото, а можат и многу да се комбинираат. Носете ги со џемпери, кошули, па и свилени блузи.

Карираното е ИН и оваа сезона, па без проблем ќе најдете и карирани пантолони.

P....S....Fashion, 4.190 RSD

P....S....Fashion, 4.399 RSD

Mango, 3.990 RSD

Mango, 3.990 RSD

Mango, 7.990 RSD

Zara, 5.990

Zara, 5,990 RSD

Zara, 3.990 RSD

H&M, 2.699 RSD

Bershka, 2.990 RSD

 

 

Прочитај

Four Seasons

Јахтата Futura има хибридни мотори, надворешно стакло и форма на риба, заедно со многу други технологии кои ја хранат неговата одржливост… Најновиот концепт на...

Green Tea

Michael Korsго претставува најновиот машки мирис во својата колекција Extreme… Оваа линија веќе има Extreme Blue, Extreme Night, Extreme Rush, Extreme Speed, додека најновата...

Cotton Club

Со доаѓањето на Дејвид Церато во компанијата пред пет години, марката Montblanc за многу кратко време ја смени својата поделба за часовници… Префрлувајќи го...

Wall Street

Станува збор за Hanoi Golden Lake Нotel, кој е наречен така единствено заради навистина специфична причина. Според наводите, оваа 25-катна зграда е покриена со...