Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

Cotton Club

Како да ги превиткате широките фармерки? (Видео)

Ваквиот начин на носење на џинсот претставува вистински хит  и тренд кој со голема веројатност ќе потрае и оваа есен.

Токму затоа, следи ова прашање: Како можете фармерките да ги подвиткате и истите да изгледаат совршено?

Како прво, тешко е да пронајдете совршен модел на кој ќе можете да го практикувате овој стил, но ако веќе имате пократки широки фармерки, имајте на ум дека тие се одлични за подвиткување.

Како второ, треба да научите како да ги подвиткате… Како можете да го направите тоа? Преку ова видео и тоа на 5 различни начини.

Прочитај

Four Seasons

Јахтата Futura има хибридни мотори, надворешно стакло и форма на риба, заедно со многу други технологии кои ја хранат неговата одржливост… Најновиот концепт на...

Green Tea

Michael Korsго претставува најновиот машки мирис во својата колекција Extreme… Оваа линија веќе има Extreme Blue, Extreme Night, Extreme Rush, Extreme Speed, додека најновата...

Cotton Club

Со доаѓањето на Дејвид Церато во компанијата пред пет години, марката Montblanc за многу кратко време ја смени својата поделба за часовници… Префрлувајќи го...

Wall Street

Станува збор за Hanoi Golden Lake Нotel, кој е наречен така единствено заради навистина специфична причина. Според наводите, оваа 25-катна зграда е покриена со...