• Сподели на:

Духовити принтови

___

Лесно е да кажете дека „сѐ е во деталите“, но колекциите за оваа сезона беа преполни со неверојатно впечатливи принтови, што ни е тешко да го избереме омиленото парче за летово кое само што не почнало.

Сепак, еве еден мал совет за полесно снаоѓање во морето опции:

„Заборавете на цветните шари и покажете ја својата забавна страна. Време е да бидете откачени! Нека принтот биде ваш знак на распознавање и ете ви прилика да бидете поинакви, забавни, но во исто време и впечатливи! Насмејте го светот и смејте се вие заедно со него

 


Оставете коментар

___