• Сподели на:

Chanel модни додатоци за есен/зима 2014/2015

___

Какви модни додатоци осмисли Karl Lagerfeld за Chanel за оваа сезона?

Луксузната модна куќа за есен/зима 2014/2015 ни предлага модни додатоци со многу синџири, катанци, бисери, во јаки бои…

Како инспирација на модните додатоци за оваа сезона се стиловите од осумдесеттите и деведесеттите години на минатиот век.

Да погледнеме во галеријата!


Оставете коментар

___