• Сподели на:

Burberry Prorsum на Лондонската Модната Недела

___

Враќањето на рачно направеното во дигитална ера во која живееме, почна да зема замав меѓу лондонските креативци. Никој не успеа тоа подобро да го направи од Кристофер Бејли за Burberry Prorsum. “Буквално сите боеа рачно во студиото. Моментот кога некој, на пример ќе завршеше со бојадисување чанта, сите се воодушевувавме”-вели тој.

Во продолжение погледнете дел од моделите на Burberry Prorsum, есен 2014.


Оставете коментар

___